Welcome

Table with a view

Terras

Beeld je even in: voetjes onder tafel en nippen van een cocktail met eindeloos uitzicht op de prachtige natuur van de nieuwe golf in Sterrebeek.

Welkom in The National Brasserie & Bar in Sterrebeek. Op een boogscheut van de Brusselse ring en een 5-tal minuten rijden vanaf Zaventem! Sinds dit voorjaar is The National Brasserie de nieuwste stek in het Brusselse om voluit te genieten van sobere topgerechten. 

Je bent er welkom voor een heerlijk menu of een vlotte lunch. ’s Zomers kan je genieten op het sublieme terras, ’s winters gezellig bij de open haard. Ook buiten de restauranturen kan je steeds terecht aan de bar voor onze Lime-oncello huiscocktail of een fijne selectie tapas. En het exclusieve kader van The National Golf krijg je er zomaar bovenop.

De enthousiaste reacties van zowel zakenmensen als golfers & gezinnen uit de buurt spreken boekdelen. De toegankelijke brasseriekeuken en de wekelijkse lunchmenu bieden het antwoord op alle hongertjes.

Welcome

Openingsuren

Openingsuren

Keuken

Maandag

11u - 20u

Dinsdag

11u - 20u

Woensdag

11u - 21u30

Donderdag

11u -21u30

Vrijdag

11u - 21u30

Zaterdag

11u - 21u30

Zondag

11u - 21u30

Openingsuren

Bar

Maandag

11u - 21u

Dinsdag

11u - 21u

Woensdag

11u - 22u30

Donderdag

11u - 22u30

Vrijdag

11u - 22u30

Zaterdag

10u - 22u30

Zondag

10u - 22u30

Welcome

Evenementen

Terras02

The National biedt grootse troeven voor de organisatie van uw events. De symbiose tussen The National Brasserie en The National Golf is ronduit indrukwekkend en schenkt een uniek kader voor alle mogelijke events.

De ruimtelijkheid van de golf is ideaal voor een stijlvolle productlancering (denk maar aan de presentatie van een nieuw automodel), de driving range (op 2 verdiepingen!) en onze pro's zijn dan weer de toverformule voor een exclusieve golfinitiatie voor bedrijven. Of je eigen golftornooi? Het kan allemaal. Winter of zomer, van uitgestrekt terras tot salon met open haard, de mogelijkheden van de brasserie zijn eindeloos gezellig. 

De centrale ligging in Sterrebeek (vlakbij de Brusselse ring en Zaventem) en de ruime parkeermogelijkheden worden als extra troeven door iedereen op prijs gesteld.

Maak kennis met de vele mogelijkheden en neem contact op met onze event-manager.

Contacteer onze event manager

02 / 767 39 69

Welcome

Groepen

Groepen

The National Brasserie is een uitgelezen locatie om je feesten te organiseren.

Van familiediner tot een spectaculair trouwfeest, onze chefs toveren de fijnste menu’s op je bord. Voor grote groepen bestaat zelfs de mogelijkheid om The National uit te bouwen met feesttenten. Wil je nog een extra dimensie toevoegen aan je feest? Onze golfcoach introduceert je gezelschap graag tot het golfgebeuren met clinics in onze driving range. Je bedenkt het, wij doen het. Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken. Onze chefs springen graag bij met seizoensfrisse ideeën. 

Welcome

Contacteren

Velden met een * zijn verplicht